Wie ben ik:

Ik woon in Haarlem en samen met mijn man heb ik drie fantastische kinderen. Ik houd van (berg)wandelen, tennissen en zingen. Sinds 2006 beoefen ik chikung.
Ik ben geboren in Jakarta. Mijn Indische achtergrond heeft me een rijkdom opgeleverd aan ervaringen: trots op een onverwoestbare levenskracht, een flexibele levenshouding, worsteling met zichtbaar maken wie ik ben, verdriet om het niet gezien zijn.
Ik heb veel vertrouwen opgebouwd in wie ik ben en wat mijn betekenis is voor mensen om me heen.

Opleiding en werkervaring:
Ik ben in 1985 afgestudeerd als orthopedagoog en gespecialiseerd in opvoedings- en gezinsproblemen. In 1996 heb ik me geschoold als Outreachend Gezinshulpverlener. Sinds 1999 ben ik GZ-psycholoog. Verder ben ik opgeleid in de contextuele benaderingswijze. Ik ben gecertificeerd TA coach en TA therapeut, en under contract voor het examen van European Certified Psychotherapist.

Ik heb van 1983 tot 2011 met veel plezier in de Jeugdhulpverlening gewerkt, onder andere als behandel coördinator en coach. Ik heb vaardigheidstrainingen gegeven aan groepen kinderen, jeugdigen en hun opvoeders. Sinds 2011 heb ik een zelfstandige praktijk als coach, counselor en therapeut, waar ik mijn levens- en werkervaring op mijn eigen manier inzet.
Ik ben als docent verbonden aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, met als specialisme Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling.
Ik verzorg training en coaching van werkers, individueel en in teamverband, binnen de jeugdhulpverlening en het welzijnswerk. Ook begeleid ik werknemers binnen profit organisaties.

bullet Big geregistreerd orthopedagoog 69050977125
bullet GZ-psycholoog
bullet Lid Nederlandse Vereniging Orthopedagogiek
bullet Lid Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse
bullet Lid Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
bullet Gecertificeerd TA coach
bullet TA-therapeut, CTA in opleiding tot European Certified Psychotherapist

 

 

 

"Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag je liever af wat het is waardoor jij tot leven komt en wat je gelukkig maakt en breng dat in de wereld. Want wat de wereld nodig heeft, zijn mensen die tot leven zijn gekomen"
Harold Thurman Whitman
lijn
logonfg
logonfg
Lambrecht van Dalelaan 43 - 2015 ER Haarlem
Tel: 0681956998 - Email: info@karenbruyn.nl